• “Η Εταιρεία που Μπορείς να Εμπιστευθείς...”
 • Σαρωνικού 5, Καλλιθέα, Τ.Κ. 17673
 • Καλέστε μας: 210 9579000 24/7

Η εταιρεια μας

Ermis assistance

Η εταιρεία μας Ermis assistance


Σχετικά με Εμάς

Είμαστε η Ermis assistance, η εταιρεία που βοηθάει και εξυπηρετεί τους συνανθρώπους της για περισσότερο από 20 χρόνια και από τότε μέχρι σήμερα παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την άμεση εξυπηρέτησή τους!

H Αποστολή μας

Για περισσότερα από 20 χρόνια, παρέχουμε βοήθεια σε χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα. Η Αποστολή μας, δεν έχει αλλάξει από τότε που ιδρύθηκε η Εταιρεία. Είμαστε περήφανοι για αυτό που κάνουμε, είναι ένας ευγενής σκοπός. Η Αποστολή μας είναι αυτό που κάνουμε κάθε μέρα. Είμαστε μια επιχείρηση Βοήθειας, που παρέχεται από ανθρώπους. Κάνουμε τη ζωή των πελατών μας ευκολότερη καθημερινά παρέχοντας βοήθεια σε δύσκολες καταστάσεις!

Το Όραμά μας

Το όραμά μας είναι να είμαστε η πιο αξιόπιστη εταιρεία βοήθειας στην Ελλάδα. Η εμπιστοσύνη βρίσκεται στο επίκεντρο της σχέσης μας με τους πελάτες μας και εμπιστοσύνη σημαίνει, να είμαστε αξιόπιστοι ανά πάσα στιγμή, σε κάθε περίσταση!

Οι Αξίες μας

Οι άνθρωποι στο επίκεντρο της εταιρείας μας! Νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δική σας ασφάλεια. Για το λόγο αυτό, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς μας η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Διότι μας νοιάζει να συμπεριφερόμαστε στον καθέναν από εσάς με κριτήριο τις ανάγκες του. Το πιστεύω μας για διαφοροποίηση και ποιοτική παροχή υπηρεσιών κάνει τη διαφορά!

Στοιχεία Εταιρείας

1. Επωνυμία: Ermis Assistance Plus Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
2. Εταιρικό κεφάλαιο: (€50.050,00 καταβεβλημένο ολοσχερώς μετρητοίς)
3. Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 145013901000
4. Έδρα: Σαρωνικού 5, Καλλιθέα, ΤΚ. 17673
5. Μοναδικός Εταίρος-Διαχειριστής: ΓΚΙΡΓΚΙΣ ΚΑΜΑΛ (κεφαλαιακή εισφορά)
6. Διεύθυνση Εταίρου: Αλεξίου 6, Αθήνα, ΤΚ. 11631

 • Πανελλαδική Κάλυψη

 • Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις

 • 2755
  Μεταφορές
 • 420
  Επαναπατρισμός
 • 3200
  Κλήσεις
 • 2925
  Πελάτες
ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Τι λένε οι πελάτες μας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ
Χρειάστηκε Μεταφορά Οχήματος

Επιστρέφοντας από επαγγελματικό ταξίδι, χρειάστηκα οδική βοήθεια για το όχημά μου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άμεση εξυπηρέτηση και τις υψηλές υπηρεσίες σας σε τιμές λογικές!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Χρειάστηκε Επαναπατρισμό Οχήματος

Προς το τέλος των διακοπών μου, λόγω σοβαρής βλάβης χρησιμοποίησα την Ermis assistance για τη μεταφορά του αυτοκινήτου μου στον τόπο κατοικίας μου. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος! Συνεχίστε έτσι!

ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ
Χρειάστηκε Αλλαγή Ελαστικού

Πηγαίνοντας σε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου μου. Κάλεσα την οδική βοήθεια Ermis assistance, ανταποκρίθηκαν άμεσα και φρόντισαν να φτάσω έγκαιρα στον προορισμό μου. Ευχαριστώ!

ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
Χρειάστηκε Μεταφορά Μοτοσυκλέτας

Μετά από ένα ατύχημα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό, κάλεσα την εταιρεία σας και η οδική βοήθεια ήταν γρήγορα κοντά μου, εξασφαλίζοντας τη μεταφορά της μηχανής μου στο συνεργείο που ζήτησα, με απόλυτη ασφάλεια!