• “Η Εταιρεία που Μπορείς να Εμπιστευθείς...”
  • Σαρωνικού 5, Καλλιθέα, Τ.Κ. 17673
  • Καλέστε μας: 210 9579000 24/7

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ermis assistance

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οδικής Βοήθειας

7 ημέρες την εβδομάδα

Οι υπηρεσίες μας ξεκινάνε από τη στιγμή που μας καλείτε. Το Τηλεφωνικό μας Κέντρο είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Αφού δεχθεί την κλήση σας, συντονίζει και οργανώνει τη βοήθεια ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός σας, διοργανώνουμε και αναλαμβάνουμε την επισκευή του στον τόπο του συμβάντος, εφόσον αυτή είναι δυνατή.

Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός σας, διοργανώνουμε και αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του είτε στο συνεργείο προτίμησής σας, είτε στον τόπο επιλογής σας, εντός του νομού της μόνιμης κατοικίας σας.

Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός σας, συνεπεία βλάβης ή ατυχήματος, διοργανώνουμε και αναλαμβάνουμε τον επαναπατρισμό του οχήματός σας, είτε στο συνεργείο προτίμησής σας, είτε στον τόπο επιλογής σας.

24 ώρες το 24ωρο

Σε περίπτωση ατυχήματος το όχημά σας βρεθεί εκτός δρόμου, αναλαμβάνουμε την επαναφορά του, καταβάλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια με όλα τα μέσα που διαθέτουμε.

Σε περίπτωση έλλειψης καυσίμου ή σε περίπτωση βλάβης ελαστικού, αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε στο πλησιέστερο σταθμό καυσίμων ή βουλκανιζατέρ.

Εάν το συνεργείο επιλογής σας είναι κλειστό, κατά την ώρα μεταφοράς, λόγω αργίας ή Σαββατοκύριακου, αναλαμβάνουμε τη φύλαξη του οχήματός σας και την μεταφορά του εντός της πρώτης εργάσιμης ημέρας.

Μάθετε περισσότερα... Επικοινωνήστε μαζί μας!

  • Συναινώ στο να χρησιμοποιηθούν τα ανωτέρω προσωπικά μου δεδομένα, μόνο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης επικοινωνίας σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό GDPR και δηλώνω υπεύθυνα πως έχω κλείσει το 16ο έτος της ηλικίας μου.